Neuvěřitelnou bolest prožívá rodina herce Johna Hearda. Slavný Peter McAllister z filmu Sám doma byl nalezen mrtvý v hotelovém pokoji v kalifornském Palo Alto. To však pro rodinu filmové hvězdy není jediná ztráta. Před šesti měsíci zemřel hercův syn Max, kterého měl Heard s druhou manželkou Sharon, s níž vychovával ještě dceru Anniku.

„Max zemřel poklidně ve spánku,“ napsala podle The Sun Sharon do nekrologu a dodala, že byl hluboce zarmoucen tím, že otec nefiguroval v jeho životě. Podle The Sun herec ve středu podstoupil drobný chirurgický zákrok ve Stanford Medical Center a v hotelu v Palo Alto se z operace zotavoval. Příčina smrti je zatím nejasná, úřady čekají na zprávu od koronera.

Heard si kromě kultovního filmu Sám Doma 1 a 2 zahrál ve filmu Gladiátor či ve slavném seriálu Útěk z vězení. Po boku Julie Roberts si zahrál ve filmu Případ Pelikán. „Myslím, že jsem mohl udělat pro kariéru víc, než jsem udělal. Ale to je v pořádku, všechno je tak, jak má být. Tím myslím, že ničeho nelituji. Vyjma toho, že jsem si mohl zahrát nějaké větší role,“ řekl The Sun John o své kariéře.

VIDEO: Australský podnikatel zahynul při parasailingu v Thajsku, spadl do moře

Fotogalerie
10 fotografií