Kris Jenner havarovala ve středu nedaleko svého domu v kalifornském městě Calabasas. Smetl ji řidič toyoty, který podle zdroje serveru TMZ projel křižovatku na červenou. Viditelně otřesená Kris zůstala po nehodě v autě, ve kterém musela být i ošetřena. Televizní hvězda si při nehodě údajně zranila zápěstí, patrně jde o zlomeninu.

Na místo ihned dorazily její dcery Kylie Jenner (18) a Khloe Kardashian (32). Svou tchyni přijel zkontrolovat i raper Kanye West (39), manžel Kim Kardashian (35). Na internetu se objevily zvěsti, že auto ve skutečnosti řídila Kylie a v době nehody měla před řízením dávat přednost sociálním sítím. To ale teenagerka razantně vyvrátila s tím, že na místo přijela až poté, aby utěšila šokovanou matku.

Aby toho nebylo málo, tak havarovaný rolls-royce Kris Jenner byl zbrusu nový. Televizní hvězda si ho měla pořídit teprve před týdnem. Podle zjištění britského serveru MailOnline cena daného typu vozidla startuje na 250 tisíci dolarech (6 milionů Kč).

Kris Jenner je zasloužilou matkou, která se proslavila spolu s rodinou v reality show Keeping Up with the Kardashians. Má celkem šest dětí s dvěma partnery: Kourtney (37), Kim (35), Khloé (32), Roberta (29), Kendall (20) a Kylie (18).

Fotogalerie
55 fotografií