"Cudně svůdný" pohled do objektivu svého mobilního telefonu, nenucené pózičky s našpulenými "nenapíchanými rtíky" a hlavně "dokonalý střih" vlasů. To je NEsilikonová modelka ze Slovenska Silvia Kucherenko, která sociální sítě šokuje svými obrovskými rty.

"Miluji tenhle song. Ne, neřídím, ale stojím, aby někdo zase nenapsal, že řídím a točím video. A Saška mi dělá doprovod," napsala si Silvia k videu, které mělo ukázat, jak se baví při poslechu své oblíbené písně. A že dokonce i zpívá. No, modelka se opravdu odvázala, mrkněte na video. To nepochopíte :)

Fotogalerie: Nejstrašidelnější make-upy světa
1 fotografie

 

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace. Instagram

Kdo je Silvia Kucherenko?

Než se Silvia provdala za ukrajinského podnikatele Sergeje Kucherenka (46), byla milenkou populárního slovenského baviče a moderátora Vila Rozborila. I když se díky němu stala známou, po letech veřejně vztahu litovala. Jako modelce se jí velmi dařilo v Turecku.

V roce 2008 se jen za přítomnosti rodiny vdala za Sergeje a o dva roky později se jim narodil syn Alexander Marcus. Loni v prosinci byl její manžel zatčen v Rakousku a od té doby pobývá ve vazbě ve Vídni.

Fotogalerie: Tyhle plastické operace se tedy opravdu …
1 fotografie

Fotogalerie
10 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko na Instagramu Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko Blesk TV