Výsledky pitvy byly zveřejněny v pátek, v den, kdy by zesnulá Bobbi Kristina oslavila 23. narozeniny. Ve zprávě stálo, že měla mrtvola na sobě černá poranění v podobě jizev a modřin. Také jí chyběly dva zuby. Žena navíc vážila pouhých 42 kilogramů.

Pitva bohužel nedokázala určit, zda byl za skon Bobbi Kristiny někdo zodpovědný. Zatímco pozůstalí podezírají z vraždy jejího přítele a baseballistu Nicka Gordona (20), mohlo se také jednat jen o nehodu či sebevraždu.

Jisté je, že smrt mladé ženy zapříčinila lobární pneumonie v kombinaci s alkoholem a drogami. V jejím těle se našly stopy po marihuaně, benzoylekgoninu (látka podobná kokainu), morfiu a několika benzodiazepinech (lék předepisovaný proti úzkostem).

Dcera slavné zpěvačky a zpěváka Bobbyho Browna (47) Bobbi Kristina se utopila ve vlastní vaně v domě v Atlantě, kde byla také 1. února 2015 nalezena s hlavou pod vodou. Byla přitom stále naživu, ale protože byl její mozek dlouhou dobu bez kyslíku, žena vůbec nereagovala. Byla tedy okamžitě převezena do nemocnice a posléze strávila několik měsíců v kómatu v hospicu. Nakonec tento svět opustila po odpojení z přístrojů 26. července loňského roku.

Její smrt se až nápadně podobala skonu její matky Whitney Houston, která se v únoru 2012 pod vlivem kokainu utopila v hotelové vaně. Obě ženy jsou nyní pohřbeny vedle sebe na hřbitově v New Jersey.

Fotogalerie
14 fotografií