Maskérka a kosmetička původem z Irska měla vždycky velmi blízko ke svému otci Patovi. Ten zemřel v roce 2012 na rakovinu mozku. Doba kolem jeho smrti byla pro Cathrionu obzvlášť těžká, také proto, že žila ve Spojených státech ilegálně a nemohla přijet ani na otcův pohřeb, protože už by se do Los Angeles nemohla vrátit. Teď bude žena hlásící se k víře ve scientologii pohřbena vedle něj.

Ke smutečnímu průvodu k pohřbu Cathriony v jejím rodném Irsku se připojily stovky lidí, vedla ho rodina Whiteových. Dorazil i sám Jim Carrey - soukromým letadlem do Dublinu, odkud pokračoval na místo posledního rozloučení. Spolu s dalšími několika muži pak nesl Cathrioninu rakev.

Přes hojnou účast truchlících byl obřad Cathriony White velmi decentní a jednoduchý. Mladá žena měla zavřenou rakev, na které byl vystaven jen jeden její portrét.

Její vztah s Jimem Carreym byl trochu komplikovaný. Po několik let se střídavě rozcházeli a dávali znovu dohromady. Cathriona se také hlásila ke scientologii, o čemž herec sice věděl, ale sám to tak necítil. Když se jejich vztah rozpadl naposledy a vypadalo to, že už definitivně, Cathriona si sáhla na život. V dopise na rozloučenou uvedla, že po rozchodu s Carreym neměla pro co žít.

„Byla to opravdu milá a křehká irská květinka, pro kterou byla země příliš tvrdá. Milovat a být milována pro ni bylo vším, na čem jí záleželo,“ řekl Jim Carrey poté, co jeho bývalá přítelkyně krátce po rozchodu spáchala sebevraždu.

Fotogalerie
22 fotografií