Slavná Bridget Jones je zpět! Roztomilá baculatá blondýnka, která se věčně snaží zhubnout a ulovit toho správného chlapa, který by si ji vzal. Tuhle Bridget Jones si před čtrnácti lety zamilovaly snad všechny dámy.

Tak na tuhle charakteristiku slavné filmové postavy hned zapomeňte! Sice už příští rok do kin vstoupí pokračování Bridget Jones s názvem Bridget Jones's Baby, ale roztomilá blondýnka si už v něm s dietami hlavu dělat nebude.

Na veřejnost unikla první promo fotografie k filmu. Na ní je Renée Zellweger v bílém silném svetru svírající červený iPad, ale její charakteristické baculaté tváře jsou pryč.

Už je to dvanáct měsíců, co se Renée objevila v Los Angeles na večírku magazínu Elle a šokovala svět svou proměnou. Spekulovalo se, že slavná herečka svěřila svou roztomilou tvář do rukou plastických chirurgů, ale Renée to kategoricky odmítla.

 „Žiji teď zcela jiným způsobem, jsem zdravější a šťastnější než kdy dřív, což se odrazilo i na mém zevnějšku,“ řekla tehdy Renée časopisu People.

Děj třetího dílu ještě nebyl prozrazen. Zatím se jen ví, že hlavní hrdinka je po čtyřicítce těhotná a děj se bude točit kolem otcovství Bridgetina dítěte.

Ve filmu se opět objeví Colin Firth (55) coby Mark Darcy, v pokračování však bude chybět Hugh Grant (55), který v předchozích dvou dílech ztvárnil záletného Daniela Cleavara.

Novou tváří však bude Patrick Dempsey (49), kterého většina diváků zná ze seriálu Chirurgové, koho si však ve filmu zahraje, není jasné. Údajně by mohl převzít roli právě po Hughu Grantovi.

Fotogalerie
9 fotografií