Když se v pondělí Uma objevila na oslavě premiéry svého nového seriálu Slap (anglicky facka), každý se za ní otáčel. Všem vyrazila dech změnou svého vzhledu. Sexy herečka zřejmě podstoupila plastickou operaci a výsledek se zrovna nepovedl.

Nejvíc byla změna patrná v oblasti očí, které navíc Thurman skoro nenalíčila. S výraznou rtěnkou, narůžovělými tvářemi a nepřirozeným úsměvem připomínala herečka skoro porcelánovou panenku.

„Uma rozhodně vypadá, jako by prodělala dramatickou proměnu, podle mého názoru přehnanou. Nejvíc se mi zdá jiná její oblast okolo očí. Vypadá to, že si nechala nedávno udělat blefaroplastiku, také známou jako plastiku očních víček. Nemá na sobě ani tužku, ani řasenku, pravděpodobně aby se vyhnula infekci kvůli nové operaci,“ popsal Daily Mailu významný plastický chirurg Mark Norfolk.

Kromě očí si na Thurman také všiml, že v poslední době podstoupila silné chemické čištění pleti a zřejmě si nechala stříknout výplň do tváří a kolem úst.

Podobně rozsáhlou změnou obličeje, která dopadla snad ještě hůře než u Umy Thurman, loni překvapila také herečka Renée Zellweger (45). Sice se vymlouvala na vytrhané obočí a přesvědčovala všechny, že ji změnilo štěstí, plastika se u ní ale nedala přehlédnout. Odborníci se u představitelky Bridget Jones shodli na botoxu.

Renée Zellweger také loni hodně výrazně změnila vzhled.
Autor: profimedia.cz

Fotogalerie
22 fotografií