Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Předávání ocenění MTV Awards: Na červeném koberci se toho víc odhalilo než skrylo!

/
  • Róby na MTV Awards.
    31. srpna 2015 ● 17:01

    Letošní udílení cen MTV Awards se neslo v duchu „ukaž toho co nejvíce“. Světoznámé celebrity se trumfovaly v těch nejhlubších výstřizích, nejdelšími rozparky nebo zkrátka šaty s co nejméně látky. Také se to na červeném koberci hodně lesklo. Kdo podle vás zvolil ten nejlepší outfit?

  • 1.

    Britney Spears

    Zpěvačka Britney Spears, která na sobě v poslední době hodně zamakala, na předávání ocenění MTV Awards ukázala svoji sportem vylepšenou postavičku. Kromě nožek a pupíku jí také z hlubokého výstřihu málem vypadla obě prsa.

    Britney Spears
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Rita Ora

    Královnou dekoltů se ale ve slavnostní večer stala Rita Ora, která předvedla, že sexy černé šaty rozhodně umí nosit. Outfit byl svůdný nejenom díky výstřihu, ale také díky vysokému rozparku, ze kterého zpěvačce trčelo stehýnko.

    Rita Ora
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Kim Kardashian

    Na akci samozřejmě nemohla chybět těhotná Kim Kardashian, která se nasoukala do šatů, které zvýrazňovaly její požehnaným stavem zvětšené křivky.

    Kim Kardashian
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Miley Cyrus

    Zpěvačka Miley Cyrus je kapitolou sama pro sebe. Jelikož se nemá proč a za co stydět, ukázala víc, než by bylo nutné. Prsa zakryla pouze stříbrnými kšandami a její sukýnka byla skoro úplně průhledná.

    Miley Cyrus
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Gigi Hadid

    Modelka Gigi Hadid si na MTV Video Music Awards oblékla šaty nešaty. Žlutá róba s hlubokým výstřihem a odhalenými stehýnky byla víc než vyzývavá.

    Gigi Hadid
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Cara DeLevingne

    Krásná modelka Cara DeLevingne tentokrát nepotřebovala oblékat výstřední modely. A i tak zaujala především svojí krásou a dokonalou postavou.

    Cara DeLevingne
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Taylor Swift

    Oblíbená hvězdná zpěvačka Taylor Swift oblékla jako jedna z mála kalhoty s krátkým topem a odhalila svoje bezchybné bříško.

    Taylor Swift
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Selena Gomez

    Selena Gomez v poslední době bojuje se svou váhou. Jednou vypadá skvěle, jindy jí špíčky přetékají přes oblečení. Na slavnostní večer zvolila černou róbu, která toho odhalovala velmi málo.

    Selena Gomez
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Nicki Minaj

    Raperka Nicki Minaj, která se obula do kolegyně Miley Cyrus a nazvala ji „lehkou děvou“, si oblékla šaty, které mohly svým výstřihem až k pupíku konkurovat róbě Rity Ory. 

    Nicki Minaj
    Autor: Profimedia

  • 10.

    Kat Graham

    Zpěvačka a herečka Kat Graham, známá z Upířích deníků, byla zpestřením rudého koberce. Oblékla totiž barevnou róbu, ve které byla nepřehlédnutelná.

    Kat Graham
    Autor: Profimedia

  • 11.

    Vanessa Hudgens

    Herečka Vanessa Hudgens na rudém koberci působila jako víla, která zrovna dorazila z paloučku. Svým něžným outfitem se vymykala stylu, který zvolila většina jejích kolegyň.

    Vanessa Hudgens
    Autor: Profimedia

  • 12.

    Kelly Osbourne

    Kelly Osbournová bývala spíš takové káčátko. Experimentovala s mnoha styly a ne vše jí sedlo. Naštěstí z toho už vyrostla a dnes platí za módní ikonu, která mnohé inspiruje.

    Kelly Osbourne
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

ivoadler: Ve srovnání s róbami na MTV Awards připomíná naše předávání jakýchkoliv cen hasičský bál v Horní Dolní. Holky, kdy už se trochu odvážete? Vemte si příklad z Miley Cyrus.

(31. 08. 2015 17:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy