V těsných vybledlých džínových šatičkách, s rozcuchanými vlasy a hladovým výrazem. Tak vyrážela bývalá manželka Toma Cruise (53) ze supermarketu v New Yorku. Ale nebojte, Katie Holmes neskončila zničehonic na ulici, nýbrž točí nový film All we had.

Tato role je pro herečku, která hrála vždy dámy bezchybného vzhledu, jako například v seriálu Kennedyové, naprostou novinkou. I když na ni v podstatě trénuje v reálném životě...

A je vidět, že průpravu má... Když se zoufalým výrazem vycházela ze supermarketu a táhla před sebou nákupní košík, neustále se ošívala a titěrné šaty popotahovala dolů. Ty totiž byly natolik krátké, že se jí málem vyhrnuly až ke krku.

V druhé scéně už Katie převlékli do květinových legín a volné hnědé košile, v níž bylo vidět, že se herečka cítí o poznání lépe.

Příběh diváky zavede do roku 2008, kdy se matka dospívající dcery ocitne uprostřed finančního kolapsu a neví, jak dál. Rozhodne se tedy přestěhovat do Grand Riveru v Ohiu a v novém městě se snaží najít sebe samu a uživit svou dceru. Tu ve filmu ztvární Stefania Owen. Film je točen podle knihy Annie Weatherwax.

Fotogalerie
9 fotografií