Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Páníčkové k nakousnutí: Krasavci z Hollywoodu venčí čtyřnohé kámoše

/
  • Nejvíc sexy pejskaři Hollywoodu!
    31. července 2015 ● 05:45

    Jsou slavní, sexy a ještě milovníci zvířat! Řeč je o těchto hollywoodských hercích a zpěvácích, kteří při venčení svých milovaných pejsků uvádí ženy do rozpaků. Kdo jsou nejvíce sexy pejskaři z Hollywoodu?

  • 1.

    Orlando Bloom

    Pohledný fešák, který ztvárnil Legolase v Pánovi prstenů či Willla Turnera v Pirátech z Karibiku. Orlando Bloom (38) se pyšní výstavním tělem a nebojí se ho ukázat třeba při venčení svého pejska Sidi. Herec je sice ženatý s modelkou Mirandou Kerr, ale už dva roky bydlí odděleně.

    Orlando Bloom venčí zásadně bez trička.
    Autor: Profimedia.cz
  • 2.

    Ryan Gosling

    Ryan Goslin (34) již delší dobu přebývá v Americe. Z pohledu na pohledného svalovce se momentálně těší Newyorčanky. Ve "Velkém jablku" totiž brázdí ulice se svým čtyřnohým kamarádem Georgem. A jak je ze snímku patrné, přítomné slečny to rozhodně nenechává v klidu. Bohužel pro fanynky herec chodí s herečkou Evou Mendes, která mu loni porodila dcerku.

    Kanadský herec Ryan Gosling venčí svého psa a přivádí přítomné slečny do rozpaků.
    Autor: Profimedia.cz
  • 3.

    Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal (34) ukázal, že svede zahrát role citlivých mladíků i svalnatých bojovníků. I přes to, že patří k nejvíce sexy hollywoodským hercům, je Jake momentálně nezadaný a jedinou společnost mu tak dělají jeho dva psi. K německému ovčákovi si loni pořídil rozkošné štěňátko, které nosí pořád v náručí.

    Jake Gyllenhaal má nové štěňátko a nedá ho z ruky.
    Autor: Profimedia.cz
  • 4.

    Hugh Jackman

    Drsňák Hugh Jackman (46) si díky statné postavě zahrál několik rolí superhrdinů. Australský svalovec má sice početný zástup fanynek, ale on má oči jen pro svou ženu Deborru-Lee Furness, jejich dvě adoptované děti a další dva čtyřnohé členy rodiny – Allegru a Dali (na snímku).
    Drsňák Hugh Jackman se svým psíkem
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Andrew Garfield

    Pohledný Andrew Garfield (31) zazářil v oscarovám filmu The Social Network a poté ztvárnil akčního superhrdinu Spidermana v remaku filmové série. Při natáčení filmu se sblížil s hereckou kolegyní Emmou Stone a od roku 2011 spolu tvoří pár. Pár hned na začátku vztahu adoptoval dvouletého zlatého retrívra jménem Ren.
    Andrew Garfield a jeho pes jsou extrémně fotogeničtí.
    Autor: Profimedia.cz
  • 6.

    Adam Brody

    Adam Brody (35) proslul rolí Setha Cohena v seriálu O.C. Idol dívčích srdcí je už rok ženatý s herečkou Leighton Meester. Oba jsou velcí milovníci psů. Na snímku je Adam s Trudy, který patří jeho manželce.
    Adam Brody a jeho rozkošný psík
    Autor: Profimedia.cz
  • 7.

    Henry Cavill

    Britský herec Henry Cavill (32) je dalším superhrdinou, který propadl zvířecí lásce. Svého psa pojmenoval Kal-El, což je rodné jméno Supermana, kterého herec ztvárnil v remaku stejnojmenného filmu. Urostlému svalovci dělá momentálně společnost jen obrovský čtyřnohý kamarád, partnerku nemá.
    Henry Cavill má pořádné psisko!
    Autor: Profimedia.cz
  • 8.

    Seann William Scott

    Sexuchtivý hrdina teenagerské filmové série Prci, prci, prcičky dorostl do krásy! Ze Stiflera je nyní zarostlý tvrďák, kterému společnost dělá ale jen jeho pes jménem Dude (Kámoš). Tihle dva určitě dlouho nezůstanou sami!
    Seann William Scott a jeho věrný kamarád
    Autor: Profimedia.cz
  • 9.

    Joe Jonas

    Zpěvák, tanečník a herec je idolem dívčích srdcí po celém světě. Joe Jonas (25) ze skupiny Jonas Brothers ale nemá štěstí v lásce. Jeho partnerkami byly Taylor Swift, Demi Lovato a Camille Belle. Jediný, kdo ho ale neopustil, je anglický buldoček Winston. Není divu, že si ho Joe hýčká jako nejlepšího kamaráda.
    Joe Jonas ze skupiny Jonas Brothers drží v náručí svého vystrašeného psíka.
    Autor: Profimedia.cz
  • 10.

    Kellan Lutz

    Kellan Lutz (30) se proslavil rolí Emmetta Cullena ve filmové sérii Stmívání. Pohledný herec je velkým milovníkem zvířat a podporuje nejednu charitu, která se o ně stará. Sám má pejsky dva, Kevina a Kolu. 
    Kellan Lutz a jeho pejsek
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy