Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hadi, vlci nebo prasata aneb podivní domácí mazlíčci slavných!

/
  • Hadi, vlci nebo prasata aneb podivní domácí mazlíčci slavných!
    3. července 2015 ● 06:15

    Jejich bohatství jim umožňuje, že si mohou koupit nejkrásnější domy, úžasná auta, trávit dovolené na nejkrásnějších plážích světa. Ale ani to jim nestačí, i domácí mazlíčci musí být styloví. Takový pes nebo kočka je prostě jedním slovem nuda. Pořídit si prase, osla nebo vlka je zajímavější...

  • 1.

    George Clooney (53)

    Je to paradoxní, že nejdelší vztah, který slavný George Clooney kdy měl, byl s jeho milovaným pašíkem. Téměř 140kilový vepřík mu dělal společnost celých 18 let. Údajně prasátko bylo herci natolik blízké, že občas mělo povoleno spát s Clooneym v posteli.

    George Clooney
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Leonardo DiCaprio (40)

    V roce 2010 herec Leonardo DiCaprio navštívil chovatelskou výstavu, ze které si odnesl 17kilovou želvu. Za 400 dolarů tak získal kamaráda, který doroste až do váhy 90 kil a zřejmě svého majitele díky své dlouhověkosti i přežije.

    Leonardo DiCaprio
    Autor: AHA

  • 3.

    Reese Witherspoon (39)

    I když by se mohlo zdát, že jako Pravá blondýnka by dala přednost nějakému zakrslému psíkovi do kabelky, herečka Reese Witherspoon si vybrala zcela něco jiného. Do svého domu přivedla dva oslíky, které pojmenovala Honky a Tonky. Velkou inspirací pro ni byli její přátelé, kteří vlastnili rovněž „ijáčka“ a Reese se do něj natolik zamilovala, že musela mít i svého vlastního.

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Michael Jackson (†50)

    Na konci 80. let se stal věrným společníkem krále popu jeho šimpanz Bubbles. V jednom s rozhovorů Michael vyprávěl, jak jeho chlupatý kamarád používá toaletu, jak se myje, jak spolu večeří u stolu, a Bubbles používá dokonce vidličku s nožem. Samozřejmě tito dva sdíleli společnou postel. V roce 2002 musel být opičák odebrán z Jacksonovy péče, protože se stal velmi agresivním.

    Michael Jackson
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Nicolas Cage (51)

    Na co mít osobního učitele herectví, raději si pořídit chobotnici. Takhle Nicolas Cage vysvětlil svůj nákup podivného domácího mazlíčka, který mu měl pomoct s vývojem jeho talentu. K tomuto hlavonožci ještě poté přidal dvě kobry královské.

    Nicolas Cage
    Autor: Reuters

  • 6.

    Steven Tyler (67)

    V roce 2011 magazín People uveřejnil rozhovor s frontmanem kapely Aerosmith Stevenem Tylerem, který potvrdil, že měl zajímavého mazlíčka. Mýval jménem Bandita žil na jejich dvorku v Massachusetts.

    Steven Tyler
    Autor: Profimedia.cz, isifa.com

  • 7.

    Kristen Stewart (25)

    Kdo jiný by mohl mít „hybrida“ psa a vlka, než hlavní představitelka Twilight ságy, herečka Kristen Stewart. Její pes jménem Jack je prý strašně hodný a poslušný, i když v něm koluje vlčí krev.

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Rupert Grint (26)

    Ani nejlepší kamarád Harryho Pottera se neubránil lásce k chrochtajícímu rypáčku. Herec Rupert Grint si pořídil prase, které dorostlo takových rozměrů, že už ho musel ponechávat výhradně venku. Do domu se prostě nevešlo. Zrzavý představitel Rona Weasleyho se nechal slyšet, že třeba takový labrador je strašná nuda.

    Ruppert Grint
    Autor: ČTK

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

stepanmaheu: Tak na druhou stranu - proč ne?! Osobně mohu říct, že plazi jsou skvělí společníci. Ale třeba Paris Hilton je věrná tradici a má psa. Ale aby se neřeklo, má psa za 13000 dolarů http://mistopropsy.blogspot.cz/2014/09/paris-hilton-ma-noveho-mazlicka-spice-za-13000-dolaru.html

(24. 07. 2015 15:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy