Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znají se už od školních lavic: Slavná přátelství, pohrdání a láska už od dětství!

/
  • Znají se už od školních lavic: Slavná přátelství, pohrdání a láska už od dětství!
    4. července 2015 ● 08:24

    Svět je opravdu malý, natož ten hollywoodský. A proto není divu, že řada známých hvězd se zná už z dob svých studií. Navštěvovaly stejné školy, uzavíraly celoživotní přátelství, nesnášely jeden druhého anebo byly natolik zaujaté sami sebou, že o existenci těch druhých ani nevěděly.

  • 1.

    Nicole Kidman a Naomi Watts

    I když je Austrálie opravdu velká, tyto dvě slavné blondýnky se přeci jen setkaly dlouho předtím, než dobyly Hollywood. Jejich střední škola v Sydney je natolik stmelila, že jsou blízkými přítelkyněmi dodnes.

    Naomi Watts a Nicole Kidman
    Autor: Archiv Blesk

  • 2.

    Cameron Diaz a Snoop Dogg

    Herečka Cameron Diaz (42) a rapper Snoop Dogg (43) se poprvé potkali na Long Beach Polytechnic High School. Tenkrát se ještě zpěvák jmenoval Cordoraz Calvin Broadus. „Chodili jsme spolu na střední. Byl o rok starší než já... Pamatuji si ho, byl velmi vysoký a hubený. A nosil hodně culíků,“ zavzpomínala Diaz.

    Cameron Diaz a Snoop Dogg
    Autor: Archiv Blesk, Profimedia

  • 3.

    Lady Gaga a Nicky Hilton

    V dobách, kdy byla ještě pouhá Stefani Joanne Angelina Germanotta, zpěvačka Lady Gaga (29) chodila do školy s dědičkou hotelového impéria Nicky Hilton (31). Děvčata navštěvovala církevní školu v New Yorku. „Víte, nikdy jsem neviděla Paris, byla starší než já. Ale je zábavné, že tisk píše, že jsem chodila do školy se sestrami Hiltonovými. Vlastně jsem tam chodila jen s Nicky,“ opravila mylné informace zpěvačka.

    Lady Gaga a Nicky Hilton
    Autor: Archiv Blesk

  • 4.

    Robert Downey Jr. a Charlie Sheen

    Výborná sebranka se potloukala na Santa Monica High School. Slavná jména jako Robert Downey Jr. (50) a Charlie Sheen (49), kteří navštěvovali tuto školu v jižní Kalifornii, předznamenal herec Sean Penn (54).

    Charlie Sheen a Robert Downey Jr.
    Autor: Archiv Blesk

  • 5.

    Jessie J, Adele a Leona Lewis

    BRIT School v Londýně je asi líhní talentů, především těch vokálních. Právě trojice Jessie J (27), Adele (26) a Leona Lewis (30) tuto školu navštěvovala. Dokonce JJ a Adele spolu trávily obědové pauzy. „Znala jsem Adele, byly jsme ve stejném ročníku. Během oběda jsme zpívaly písně, které jsme si napsaly,“ prozradila jednou Jessie J.

    Jessie J, Adele a Leona Lewis
    Autor: Archiv Blesk

  • 6.

    Kate Hudson a Cash Warren

    Jestlipak tuší krásná Jessica Alba (33), že její manžel Cash Warren (36) během svých studií na Crossroads High School pokukoval po herečce Kate Hudson (35)...

    Kate Hudson, Jessica Alba, Cash Warren
    Autor: Archiv Blesk

  • 7.

    Val Kilmer a Kevin Spacey

    Herci Kevin Spacey (55) a Val Kilmer (55) se potkali na Chatsworth High School, kousíček od Los Angeles. Kilmer jednou vtipkoval na účet Spaceyho: „On je důkazem toho, že se člověk může naučit, jak se má chovat. Vzhledem k tomu, jak byl hrozný,“ prozradil herec.

    Val Kilmer a Kevin Spacey
    Autor: Archiv Blesk

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy