Chránit si své soukromí je jedna věc, ale omezovat při tom ostatní je už přeci jen moc. Herec George Clooney a jeho manželka, právnička Amal Clooney (37), se rozhodli, že se zřejmě stanou nejméně oblíbenými obyvateli italské vesničky ležící u jezera Como.

Pokud totiž nejste blízcí hercovi přátelé jako Matt Damon (44) nebo Cindy Crawford (49), musíte se držet nejméně 100 metrů od jeho nemovitostí. Jakékoliv porušení tohoto „nařízení“, které si herec svévolně zavedl, vás bude stát téměř 15 000 korun! Pokutu samozřejmě schytají i lodě nebo auta, která nechtěně zaparkují blíže, než je zdrávo.

V obyvatelích městečka se teď mísí různé pocity. Na jednu stranu jsou rádi, že zrovna oni mají tak slavnou hvězdu, na druhou stranu je tento „předpis“ neskutečně omezuje. Navíc teď se této hollywoodské manýry chytli i další prominenti a milionáři, kteří ve velkém skupují stará italská sídla. „Za chvíli si budeme muset koupit létající koberec, protože nebudeme moct vstoupit na jediný chodník,“ vtipkují starousedlíci.  

Fotogalerie
10 fotografií