Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

7 celebrit, které se zachovaly jako SUPERhrdinové!

/
  • 7 celebrit, které se zachovaly jako SUPERhrdinové!
    2. května 2015 ● 18:30

    Hrají často v akčních filmech, a proto se zřejmě nezaleknou ničeho. Dokonce i v normálním životě se chovají jako hrdinové, kteří dokáží zachránit lidský život. Sedmička hvězd, které se nebojí postavit se útočníkům a obhajovat práva druhých!

  • 1.

    Tom Cruise (52)

    Herec Tom Cruise se stal hrdinou několikrát. Když v březnu 1996 projížděl okolo muže, který byl okraden a zbitý do krve, okamžitě zastavil a poskytl napadenému první pomoc. Dokonce pak jel za sanitkou do nemocnice, a když zjistil, že mladík nemá zdravotní pojištění, veškeré lékařské úkony za něj zaplatil.

    O několik měsíců později, když se plavil u pobřeží Capri se svou bývalou ženou Nicole Kidman, všiml si plamenů a hořící plachetnice. Zachránil tak francouzského magnáta Jacquese Lejeune a jeho rodinu.

    Tom Cruise
    Autor: Cruise

  • 2.

    Harrison Ford (72)

    Představte si: Je vám 13 a jste na výletě v Yellowstonském národním parku. Jenže nějak špatně odbočíte a ztratíte se. Jste sám, noc se blíží, máte na sobě jen tričko a šortky, nemáte žádné jídlo. Zachrání vás někdo? Když se ráno promrzlý probudíte, slyšíte nad sebou helikoptéru, která vás jde zachránit. Běžíte celý šťastní k místu, kde přistála. Náhle z ní vystoupí postarší muž: „Můj ty Bože, to je přeci Indiana Jones, tedy vlastně Harrison Ford!“ Takhle slavný herec zachránil už několik lidí. „Nemohl jsem uvěřit, že jsem s Fordem v jeho vrtulníku,“ prohlásil pak chlapec.

    Harrison Ford
    Autor: ČTK

  • 3.

    Ryan Gosling (34)

    Pan dokonalý, kdo by nechtěl mít po boku takového chlapa? Když totiž v srpnu 2011 herec Ryan Gosling šel s nákupem po ulici, naproti němu se právě postrkovali dva muži. Jablkem sváru byl jakýsi obraz, o který se muži prali. Herec klidně mohl jít dál a nevšímat si této šarvátky. Místo toho mezi rozhádanou dvojici vstoupil, vyndal peněženku a zaplatil za obraz. Jak snadno se stát hrdinou dne...

    Ryan Gosling
    Autor: Shutterstock.com
     

  • 4.

    Kate Winslet (39)

    Když v roce 2012 byla herečka Kate Winslet se svými dětmi na návštěvě na soukromém ostrově miliardáře Richarda Bransona (64), v jedné z ložnic velkého domu okolo 4 ráno začalo hořet. Zatímco všichni okamžitě vzali nohy na ramena a utekli z domu, Kate zjistila, že chybí devadesátiletá Bransonova matka. Vrátila se do domu a stařenku, kterou podepřela pod rameny, dostala do bezpečí. Babička pak prohlásila: „Kate mi řekla, že je to jako být mezi filmovými kulisami, kde čekáte na slovo „střih“, ale ono prostě nepřijde.

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Johnny Depp (51)

    Johhny Depp zachránil jednoho svého kamaráda od přepadení. V květnu 2010 se na přítele známého herce vrhl ze stínu muž s lahví a chtěl po něm peníze. „Byl to extrémně děsivý moment. Ten chlap byl úplně mimo. Johnny se mu však podíval přímo do očí a řekl mu, ať ustoupí,“ popsal celý incident napadený. Depp pak dal útočníkovi několik babek a řekl mu, ať si uspořádá život. Zřejmě bezdomovec docela koukal a odešel.

    Johnny Depp
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Arnold Schwarzenegger (67)

    V době, kdy byl Arnold Schwarzenegger guvernérem státu Kalifornie, v roce 2004 vzal svou rodinu na dovolenou na Maui. Když se bývalý Terminátor "cachtal" na vodě, uslyšel muže volajícího o pomoc. Schwarzenegger pak plaval celých 90 metrů s polomrtvým trosečníkem „pod paží“ zpět na pláž.

    Arnold Schwarzenegger
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Steve Buscemi (57)

    Věděli jste, že herec Steve Buscemi býval hasičem? Je to pravda, než se stal pravidelným parťákem ve filmech s Adamem Sandlerem, vydělával si peníze při boji s plameny. Být hasičem je už tak dost statečné, ale poté, co se tomuto povolání Buscemi nevěnoval, nezapomněl na něj. V chaosu okolo Ground Zero po 11. září 2001 herec neváhal a okamžitě šel svým bývalým kolegům na pomoc. Desítky hodin se prodíral sutinami a hledal lidi, kteří byli zavaleni pod troskami.  

    Steve Buscemi
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

vosavopruz: ci...i do pl..u

(02. 05. 2015 19:50)

ylatouf: Tím,že odmítnou diskuzi o cikánských zločincích, ještě víc nas-rou lidi.Pamatujte si to při příštích volbách.

(02. 05. 2015 19:07)

almr: Kde je diskuze na naše pracovité spoluobčany,kteří napadli řidiče autobusu.Zmr.ák neměl odvahu na férovku tak si zavolal posilu.

(02. 05. 2015 18:35)

tesarl: Promiňte všichni, podám inzerát.Já, tapetář tesarl. Znění pro dcérku. jentakjen jebko chlupatá že Yetti se stydí, vylez!!Frndo, ještě štípeš nehtama na nohou jízdenky v rychlíku?nebo tě zase mám živit!!!

(02. 05. 2015 18:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy