Zatímco pozvaní hosté jak v zahraničí, tak u nás v Česku už film díky slavnostním předpremiérám viděli, čeští diváci si musí ještě pár hodin počkat. Oficiálně jde film do kin totiž 12. února. Jen v českém předprodeji se na film prodalo přes 110 tisíc lístků. Jak navnadit fanoušky ještě víc? Samozřejmě snímky ze zákulisí…

Přestože film o celkové stopáži 124 minut obsahuje jen necelých 20 minut erotických scén, právě na ně jsou všichni zvědaví. Už dopředu je jasné, že se drsnější scény, kterými kniha oplývá, na plátno nedostanou. Jak vypadají ty, které zbydou?

Na jedné fotce, které otiskl W magazine, leží úplně nahá Dakota Johnson, představitelka Anastasie, na koberci, vlasy zmateně vehnané do čela, napůl zoufalý a odevzdaný, napůl vzrušený výraz laně, která ví, že se z ní právě stala kořist. Za ní na skvělém designovém křesle ledabyle sedí její filmový milenec a trýznitel Jamie Dornan, který se seriálovým nadšencům vryl do paměti zejména rolí sexuálně sadistického vraha žen v seriálu Fall, kde je mu hlavní soupeřkou vyšetřovatelka Gillian Anderson.

Anastasia leží před Greyem jako kořist
Autor: W magazine

Další fotka odhaluje první sex, který mezi Anastasiou a Christianem Greyem ve filmu proběhne. Christian je nad Anastasiou a do úst jí kape víno předtím, než si s ní začne hrát s kostkou ledu. Dakota přiznala, že tohle je její nejoblíbenější scéna z celého filmu, když se Anastasia s Greyem poprvé pomiluje.

První sex mezi Anastasiou a Greyem
Autor: W magazine

Jak se však už ozývá ze všech stran, ve filmu je prý málo nahoty, jiní recenzenti jsou nespokojení s celkovým množstvím intimních scén, jiný kritik si stěžuje, že nejsou vidět žádné pohlavní orgány, a dokonce ani žádný orgasmus. Přesto se Dakota svěřila, že i to „málo“, co musela natáčet, bylo pro ni dost nepříjemné. „Bylo stresující natáčet scény, kdy jsem byla připoutaná k posteli, a kolem mě stál celý štáb,“ nechala se slyšet herečka.

Fotogalerie
6 fotografií