Neposedné šaty Jennifer Aniston (45)

Herečka Jennifer Aniston byla horkou kandidátkou na vítěze, ale přes veškerá očekávání si sošku neodnesla. Musela se tak alespoň spokojit s vyhlášením jedné z kategorií. Jenže v momentě, kdy si to Jennifer mířila na pódium, neuhlídala tak trošku šaty. A ty bohužel pro ni nelichotivě odhalily její nožky, které vypadaly jako dva tlusté buřtíky. Večerní róba jí neudělala službu ani později, kdy se šla fotit se svým kolegou Benedictem Cumberbatchem a při scházení ze schodů opět ukázala víc, než chtěla.

Vtipálek Benedict Cumberbatch (38)

Během přestávky v rámci předávání Zlatých glóbů se neudržel herec a představitel Sherlocka Holmese, herec Benedict Bumberbatch, ze kterého se stal „skokan“ roku. Když se totiž herečka Meryl Streep (65) fotila s Margaret Cho, která měla na sobě kostým korejské armády, herec narušil jejich společný snímek tím, že za jejich zády vyskočil jako čertík z krabičky. Všichni okolo se velmi smáli, jen Meryl Streep chvíli nevěděla, co se vlastně stalo.

Hluboký výstřih Jennifer Lopez (45)

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez už zřejmě nikdy nezapomene na otvírání obálky se jménem vítěze v kategorii nejlepší mužský herecký výkon v minisérii nebo TV filmu. Když totiž chtěla svými nehtíky pomoct svému kolegovi Jeremymu Rennerovi (44), ten si z ní udělal pěknou legraci, a navíc jí nestydatě koukal do výstřihu. Všem jejich výstup přišel velmi komický, i když samotná J Lo byla tak trošku ztrapněna. Zpěvačka to však vzala jako pravá profesionálka, i když se musela opravdu držet, aby nevybuchla smíchy a nepřerušila celý slavnostní přenos.  

Fotogalerie
6 fotografií