Při pohledu na tyhle fotky se občas ozve závist. Zatímco v Česku mrzne, až praští (a se zimním počasím se potýká i značná část Evropy), světové hvězdy si lebedí u moře.

Německá topmodelka a čtyřnásobná matka Heidi Klum vyrazila s přítelem Vitem Schnabelem do Karibiku na malebný ostrov Svatého Bartoloměje, který patří do souostroví Malé Antily. Své fanoušky však zahřála fotkami, na kterých bez okolků odhodila horní díl plavek. 

Heidi Klum odhodila na zimní dovolené plavky
Autor: Profimedia.cz

Stejnou destinaci pro zimní dovolenou na konci roku 2014 zvolila i Salma Hayek. jen s trochu jinou náplní. S rodinou dováděla na moři, vyzkoušela si i jízdu na vodním skútru. Na dovolenou vyrazila Salma se svou dcerou Valentinou a dětmi svého manžela Francoise-Henri Penaulta. Nechyběl ani tento movitý podnikatel. Guardianu herečka řekla: „Miluji být manželka a žena v domácnosti – protože je to moje volba.“

Herečka Salma Hayek vyrazila s rodinou do Karibiku
Autor: Profimedia.cz

Zcela jiným směrem se vydala zpěvačka Beyoncé, kterou doprovází její partner, rapper Jay-Z. Vyrazili na mrazivý Island, i na plavky se však v termálním koupališti dostalo. A nešetřili ani úsměvy. A to se přitom letos spekulovalo o jejich rozvodu!

Zpěvačka Beyoncé na zimní dovolené na Islandu
Autor: Profimedia.cz

Na hvězdnou dovolenou dvou párů pak vyrazil George Clooney a britská právnička, narozená v Bejrútu, Amal Alamuddin. Společně se Cindy Crawford a Rande Gerberem si dali dostaveníčko v mexickém Cabo San Lucas. A tak mohl švihák Clooney také vytáhnout ze šatníku kraťasy, tričko a nasadit sluneční brýle. Svatbu s Amal přitom měli letos v září v Benátkách. 

George Clooney vyvezl svou manželku Amal do Mexika
Autor: Profimedia.cz

Fotogalerie
13 fotografií