Poslední film, ve kterém mohli fanoušci amerického herce vidět, byl snímek s názvem »Poznáš, až to přijde?« z roku 2010. Od té doby se po Nicholsonovi slehla zem.

Stáhl se do soukromí a před světem se skrývá ve své luxusní vile. „Čas od času vyráží se svými dětmi Rayem a Lorraine na basketball. Sport miluje, ale jeho vystoupení na veřejnosti jsou velmi vzácná,“ popsal serveru Radar Online hercův známý.

„Má problémy s pamětí, těžko si vybavuje i nějaká slova. Býval králem Hollywoodu, teď je z něj ale křehký starý muž,“ dodal. „Když navštívil restauraci, vypadal zmateně, jako by nevěděl, kam jde. Byl úplně mimo a pořád se rozhlížel kolem sebe,“ prozradil magazínu National Enquirer nejmenovaný zdroj.

Faktem zůstává, že se už hollywoodská legenda čtyři roky neobjevila před kamerou. „Už to nepotřebuji, vážně ne. Už z toho nemám žádné potěšení,“ vysvětloval kdysi sám Nicholson, proč se do žádného dalšího natáčení nechce pouštět.

Oficiální verze tedy zní, že nechce hrát, podle magazínu Star je však pravda pravděpodobně mnohem horší…

Blesk Víte, že?

Alzheimer je neurodegenerativní onemocnění mozku, při kterém dochází k postupné demenci. Ve věku nad 65 let trpí touto nemocí každý dvacátý člověk.

Fotogalerie
9 fotografií