Už ve třech letech se u Bethany objevily první zdravotní komplikace. V jedenácti pak přišel krutý verdikt - Crohnova nemoc. Lékaři jí museli udělat umělý vývod. Ten jí znepříjemnil nejen pubertu a dospívání, ale především jí překazil její velký sen - stát se modelkou.

Předpoklady k tomu stát se manekýnou má přitom perfektní. Vysoká postava, štíhlé tělo, krásná bezchybná tvář, kvalitní pleť a vlasy. Neustálá přítomnost pytlíčků na břiše se však zdála být nepřekonatelným problémem.

Bethany se mezitím stala vizážistkou. Na svůj sen ale nezanevřela a rozhodla se o svůj příběh podělit s lidmi na sociální síti. Vadilo jí totiž, že se o chorobě tak málo ví. Společně s příběhem poslala na internet své fotky v plavkách.

Rázem si získala srdce milionů lidí. Na sociální síti ji začalo sledovat více než devět milionů lidí. A nefandí jí jenom oni. Díky svým fotkám už dostala několik nabídek na spolupráci od renomovaných modelingových agentur. Bethany se tak splní její velký sen a stane se modelkou. A to vše jen díky její odvaze mluvit o svém problému.