Lukášovu životní partnerku a maminku jeho patnáctiměsíční dcerky nikdo ze smutečních hostů na pohřbu nezahlédl. Rodina Lukáše prý nechtěla, aby přesto, že vychovává jejich vnučku, na poslední rozloučení s jejich synem přišla. Údajně se totiž zabil kvůli ní. Podle informací slovenského Nového času měl u sebe v době, kdy ho nalezli mrtvého, dopis na rozloučenou.

V dopise popisoval, jak se k němu Katka chovala, přitom on by pro ni z lásky udělal vše. Lukáš se ale nedokázal vyrovnat s tím, že si začala s jiným mužem,“ řekl Novému času jeden ze zpěvákových přátel. A dodal, že prý Katarínu nikdo z příbuzných nepozval.

To však Katarína popírá, stejně jako popírá údajnou nevěru. „Není to pravda. Víc už k tomu nemám co dodat. Je to pro mě hrozné, mám jeho dceru a chci ji od všeho toho uchránit,“ reagovala Katarína a dodala, že na pohřbu byla.

Tak, jak jsem já milovala Lukáše a on miloval vás, tak se s ním přijď zítra rozloučit,“ stálo prý v esemesce, kterou před pohřbem Lukášova matka poslala své snaše.

Pohřeb byl vypjatý a doprovázely ho silné emoce. Lukášova matka se nad rakví syna žalem zhroutila a v slzách naříkala: "Proč jsi mě tu nechal?" Dva synové, kteří jí ještě zbyli, ji museli proto celou dobu podpírat.

Lukáš Bečka se v roce 2011 účastnil ČeskoSlovenské Superstar. Byl už docela blízko cíli, když se najednou rozhodl věnovat rodinnému životu. Našel si přítelkyni a zplodili spolu dceru. Té je teď rok a půl a je z ní poloviční sirotek...