Justin Bieber má nejspíš nyní hlavu plnou problémů! Po eskapádách z předchozích dnů se totiž vytáhl v Miami, kde ho podle ČTK zadržela americká policie. A čeho se miláček náctiletých fanynek měl dopustit?

Podle všeho se zpěvák po Miami pohyboval v autě nebezpečnou rychlostí a policie ho obvinila z bezohledné jízdy a řízení pod vlivem alkoholu a marihuany! Oznámila to agentura AP s odvoláním na oficiální policejní zprávu.

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber v poutech: Řídil opilý a zhulený! Tomáš Polák, Reuters

Bieber podle policie nechal v obou směrech zablokovat veřejnou silnici v Miami Beach, a se svým žlutým Lamborghini pak závodil s rudým Ferrari jiného nejmenovaného řidiče. Incident se odehrál ve čtyři hodiny ráno místního času. Zpěvák měl navíc prošlý řidičák. Policie zatkla i druhého řidiče, obě auta byla odtažena.

Co se bude dít dál, je ve hvězdách. Popového zpěváka možná opravdu čeká vězení, nebo léčebna. Kdo ví.  Do vězení ale zatím dopraven nebyl. Fanynky by se však měly začít smiřovat s tím, že svého miláčka, pokud bude pokračovat podobným stylem, budou vídat jen v nemocničním nebo vězeňském mundůru.

Video
Video se připravuje ...

Justin "šňup" Bieber: Problémy s policií! Tomáš Polák, Reuters