Desiree Dennis-Dylan (27) je jedinou zpěvákovou dcerou z jeho druhého manželství se zpěvačkou Carolyn Dennis, které se rozpadlo před více než dvaceti lety. Desi je jeho šestým dítětem a zpěvák ji dlouho tajil před světem. Až v roce 2001 její existence vyšla napovrch – zmínil se o ní v Dylanových memoárech jeho životopisec.

Příští rok se Desiree bude vdávat. Moc by si přála, aby ji slavný otec dovedl k oltáři. Přání se jí však asi nesplní. „Samozřejmě je pozvaný, ale asi nepřijde. Sice to neřekl, ale my si to myslíme,“ prozradila maminka přítelkyně Dylanovy dcery pro server Daily News.

„Pokud nepřijde, bude to smutné, ale jinak se o Desi zajímá a podporuje ji,“ dodala.

Bob a Carolyn své manželství i dceru tajili proto, aby jí umožnili prožít dětství normálního dítěte. Pár se domluvil, že si dcera bude moci vybrat příjmení, které bude chtít užívat. Když dosáhla dospělosti, zvolila si příjmení Dennis-Dylan. Sám zpěvák se o ní nikdy veřejně nezmínil.

Dylanova dcera jde ve stopách svého otce. Zdědila hudební talent a má kapelu, v níž hraje na bicí. Svou snoubenku Kaylu Samson potkala na jednom z koncertů. Z prvního manželství má Dylan čtyři vlastní potomky. Dceru manželky, již měla z předcházejícího manželství, pak adoptoval.