První svatbu uspořádali Tomáš KlusTamarou Kubovou v naprosto přísném utajení ve společnosti jen těch nejlepších přátel. Na honosné šaty a úhledný oblek však zapomeňte. Ano si řekli v indiánských převlecích s čelenkami na hlavě. Svatba se odehrávala na louce v duchu svobodomyslných hippies, za které se převlékli jejich svatebčané.

Jelikož svatba ale nebyla státem stvrzená, musel se zpěvák se svou láskou vydat na úřad, což také potvrdil na své sociální síti, kde se ze svým pocitů vyznával fanouškům.

Druhá svatba na úřadě

„Ať už to byla Svatba v Zemi za duhou, kde se i nejzatvrzelejší Srdce rozvibrovala sounaležením jedinému zdroji, čili Lásce a nebo ty paní, které nás oddávaly ofiko na ouřadě, kam jsme dorazili jen se psy, svědky a Josefínou, v indiánských čelenkách jsme si odzpívali svatební pochod a v očích těch dam se zajiskřila tatáž Svobodomyslnost, kterou do mého života přinesla TaMá s Fí,“ vzkázal čerstvě ženatý Klus.

Oficiálně tak patří mezi partu dvojitých ženáčů Jiřího Pomeje, Jakuba Prachaře nebo Reného Mayera, který si Terezu Kerndlovou bral také dvakrát.

Fotogalerie
6 fotografií