Zpráva o rozchodu herce Johnnyho Deppa s kráskou Vanessou Paradis všechny fanoušky jistě překvapila a fanynky potěšila. Podle herce mohl rozchod příjít už mnohem dřív, nejprve se ale musel ujistit, že jejich děti budou v pořádku.

"Měl jsem něco hodně vážného, na co se zaměřit. Musel jsem se přesvědčit, že moje děti budou v pohodě," prozradil Depp.

 Slavný pirát ale přiznává, že jejich odluka nebyla až tak jednoduchá a pro oba to bylo velmi těžké. "Bylo to určitě nepříjemné, ale takové, myslím, rozchody jsou. Zvlášť tehdy, když jsou do nich zataženy i děti," prozradil.

Přijde o peníze

Herec Johnny Depp a Vanessa Paradis se rozešli po čtrnácti letech vztahu a pro herce bude jejich rozchod bolestivý i po finanční stránce, podle všeho nabídne své bývalé přítelkyni pěkný balík, aby nemusel k soudu.

„Kdyby se vzali, pan Depp by své ženě musel dát polovinu všeho, co má, a k tomu platit výživné a alimenty. Nicméně toto neplatí, protože nejsou manželi. Partnerka by musel podat civilní žalobu a soudit se. Vyjednávání u soudu by ale bylo drahé a mohlo se vyšplhat do závratných čísel. Proto (Johnny Depp) určitě nabídne závratnou částku, na níž se dohodnou,“ řekl jeho právník.

Fotogalerie
5 fotografií