"George Michael byl pasažérem ve vozidle, které havarovalo. Žádné další vozidlo nebylo součástí incidentu. Zůstává v lékařské péči kvůli povrchovým zraněním, ale jinak je v pořádku," objasnil pro britský deník DailyMail mluvčí celebrity Connie Filippello.

Auto, ve kterém George Michael jel, havarovalo během špičky na dálnici M1. Záchranáři na místě se tak obávali o zpěvákovo zdraví, že pro jeho převoz raději zavolali helikoptéru. I když mluvčí záchranné služby uvedl, že zpěvák utrpěl zranění hlavy, asi nešlo o nic vážného, vzhledem k tomu, že ho ještě téhož dne večer propustili. Řidič vyvázl z nehody bez vážnějších zranění. Příčina nehody se stále vyšetřuje.

George Michael tak opět pořádně vyděsil své fanoušky. Před osmnácti měsíci zpěvák strávil měsíc v rakouské nemocnici, kde bojoval o život poté, co onemocněl těžkým zápalem plic. Lékaři mu museli dokonce provést tracheotomii, aby zajistili jeho dýchání, když upadl do kómatu.

George Michael za volant nesmí

Michael je sice excelentní zpěvák, ale také velmi neukázněný a nebezpečný řidič. Před třemi lety strávil osm týdnů ve vězení poté, co pod vlivem drog "zaparkoval" svůj Range Rover ve výloze londýnského obchodu. Krom pobytu za mřížemi si vysloužil i pětiletý zákaz řízení. A není to poprvé! Už v roce 2006 dostal stopku na dva roky za to, že kvůli drogám ztratil vědomí za volantem svého Mercedesu.

Fotogalerie
6 fotografií