Amy Locane způsobila nehodu, když řídila opilá. Se svým SUV narazila do vozu zatáčejícího na příjezdovou cestu a zabila Helenu Seeman (60), která seděla v nabouraném autě na místě spolujezdce. Soud ji podle místní jurisdikce uznal vinou z vraždy druhého stupně (pozn.red. - neplánovaná a nezáměrná vražda) a do procesu zůstane herečka ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci.

Amy se u soudu bránila, že nehodu zavinilo třetí vozidlo, které ji pronásledovalo a část viny svedla také na Freda Seemana, manžela zabité ženy, který vozidlo v danou chvíli řídil. Podle ní a některých svědků udělal Freda před SUV obžalované herečky pomalý obrat, na který Amy nestihla zareagovat.

Státní zástupce tuto obhajobu rozcupoval. Herečka se přes veškerou snahu nevyvlíkla z toho, že po nehodě jí naměřili trojnásobné množství alkoholu v krvi než povoluje místní limit a minimálně o 50 km/h překročila povolenou rychlost.

Pohledné blondýnce teď hrozí za zabití až 10 let za mřížemi a z toho si bude muset minimálně 85 procent skutečně odpykat a až pak může požádat o propuštění na podmínku. Dalších pět by přitom mohla dostat za ublížení na zdraví, které způsobila manželovi oběti. A tresty se bohužel pro ni v USA sčítají.

Amy Locane si zahrála v seriálu Melrose Place, kde ztvárnila postavu Sandy, se kterou si začal Jake. Její hvězda ale dlouho nezářila a po 13 dílech herečka seriál opustila. Poté se objevila například ve filmu Cry-Baby, kde zazářila po boku Johnnyho Deppa.

Fotogalerie
6 fotografií

 

Helene Seeman, 60, was killed in the accident, and her husband, Fred Seeman, was seriously injured.  He was turning their car into their driveway when Locane-Bovenizer's SUV slammed into them.

Read more: http://www.wptv.com/dpp/entertainment/amy-locane-bovenizer-melrose-place-actress-found-guilty-in-fatal-new-jersey-crash#ixzz2DXNUJxNG