Stavební úpravy na domě, jehož hodnota po dokončení bude 15 milionů korun a který si milenci koupili napůl, jsou v plném proudu.

Přepych

„Projekt se nabízí stavebním firmám, podle toho, co bude nejlepší a nejvýhodnější, tak té se to zadá. Je před námi ještě dlouhá cesta, ale my nepospícháme, protože máme kde bydlet,“ řekla Dara Rolins s tím, že příští rok určitě budou bydlet v novém.

A jak Blesku exkluzivně svěřila, víme i jak. V luxusním domě bude mít Dara s Rytmusem všechno, na co si jen vzpomenou. A rádi si za svůj komfort zaplatí.

Další dítě

„Třetí patro bude pro dospělé. Chceme tam mít malé kino, posilovnu, sauničku, vířivku, malé nahrávací studio. Umístili jsme ho do třetího patra, ale musí se to pořádně odzvučnit, aby to nerušilo děti, až budou spát,“ přiznala zpěvačka, která se netají tím, že by ráda své dceři Lauře (4) pořídila sourozence.

Proto ve druhém patře budou dva dětské pokojíčky. „Nepospícháme, neplánujeme, ale přáli bychom si miminko. Příští rok by mohl být fajn,“ uzavřela Rolins. Je možné, že jen co se Dara s Rytmusem nastěhují, záhy bude na cestě jejich společný potomek.

Fotogalerie
5 fotografií