Leo začal chodit s blonďatou kráskou s neuvěřitelným tělem v prosinci loňského roku. Teprve dva měsíce po rozchodu s filmovou kráskou Blake Lively (25) Jak je vidět, navázání nového vztahu takto brzy po ukončení předchozího se DiCapria neukázalo jako dobrá volba.

Pracovní vypětí jim neumožňuje být spolu

Ještě letos v říjnu to pořád vypadalo na velkou lásku. Leo i Erin oba milovali dlouhé romantické projížďky na kolech a stále si vyměňovali zamilované pohledy. Ale teď je všemu konec. Populární herec a žhavá modelka prostě nedokážou spojit svůj profesní a milostný život, a tak se rozešli. „Není mezi nimi žádná nevraživost ani nenávist, pořád se o sebe zajímají. Ale jejich pracovní vypětí jim neumožňuje být spolu,“ řekl zdroj The Sun.

Leo, známý balič modelek

Leo má za sebou celou řadu neúspěšných vztahů s topmodelkami. V roce 2001 se seznámil s brazilskou kráskou Gisele Bündchen (32), se kterou se několikrát rozešel a dal zase dohromady, než jejich vztah nadobro vyhasl v roce 2005. V prosince téhož roku už měl náhradu v podobě další topmodelky, Izraelky Bar Refaeli (27). S tou už to pomalu vypadalo na svatbu, ale pár se v roce 2010 rozešel. Leo, není čas se vybodnout jen na krásné modelky a najít si pořádnou ženskou i s charakterem, se kterou by ti to vydrželo?

Fotogalerie
11 fotografií