V módním domě, kde pevnou rukou vládne mistr módy Karl Lagerfeld, se Victoria změnila na elegantní paní domu a na legendárním schodišti plném zrcadel, na němž pózovala Coco Chanel, postála pouze v černém overalu.

"Jsem poctěna, že mohu být v Paříži. Miluji toto město i její styl. Někdy mám pocit, že i já jsem trošku Francouzka," prozradila nadšená Victoria magazínu Elle.

Stále úspěšnější módní návrhářce se tímto focením splnil sen, protože už v minulosti nenápadně naznačovala, že fotky ze sídla této proslulé módní značky by si velmi přála. Nyní se jí sen splnil.

Bývalá členka skupiny Spice Girls se už několik let věnuje módnímu návrhářství a celosvětový respekt si vysloužila na nedávnem týdnu módy v New Yorku, kde ji nadšeně aplaudovaly stovky lidí. Zřejmě po něm si Karl řekl, že je čas postavit Victorii na zrcadlové schodiště a pořídit jí pár fotek na památku.

Na jedné z fotografií se objevuje i Karl Lagerfeld, který má módní dům na starost. Ten si práci Victorie pochvaluje." Má v sobě cit pro styl. Ví, co má ráda, a ví, co je pro ní dobré," vyjádřil se Karl, který v minulosti kritizoval tvář Pippy Middleton nebo nadváhu zpěvačky Adele.

Fotogalerie
7 fotografií