Staré spory hodily holky za hlavu a rozjely to ve velkém stylu. Mel C (38), Victoria Beckham (38), Mel B (37), Geri Halliwell (40) a Emma Bunton (36) zavzpomínaly na staré časy a afterparty po svém vystoupení na olympijském stadionu v Londýně si náležitě užily.

O fotky z ní se pak zpěvačky nezapomněly podělit se svými fanoušky na sociální síti Twitter. A jak z fotek vyplývá, společnost jim dělala i řada dalších známých osobností - kromě irského hudebníka Liama Gallaghera se s "holkami" ze Spice Girls neváhal vyfotit ani další účinkující, britský rapper Tinie Tempah.

Victoria Beckham: Dokázaly jsme to, holky!

Vystoupení Spice Girls bylo rozhodně jedno z nejočekávanějších na letních olympijských hrách v Londýně. Dlouhou dobu ale nebylo jisté jestli vůbec vystoupí, Victoria Beckham totiž nesdílela nadšení svých kolegyň a snahu o znovuspojení zprvu odmítala. Nakonec všechno klaplo a "Spajsky" nezklamaly.

A právě Victoria Beckham vykouzlila na několika fotkách z večírku i pro ní jinak netypický úsměv. Dokonce napsala na svůj Twitter: "Dokázaly jsme to!! Zbožňuji vás holky!!!!" I přesto dala návrhářka zpívání definitivně vale, což se potvrdilo i na afterparty ze které utekla dříve než ostatní. Žádných dalších koncertů se tak nejspíš nedočkáme.

Fotogalerie
22 fotografií