Rozvody často nejhůř prožívají děti. A tak se Holmes a Cruise dohodli, že herec, který se vzdal své manželky, dcery a několika milionů z vysokého platu, bude moct být se dcerou v kontaktu i nadále - ovšem občas pouze přes internet.

Podle deníku New York Times Suri se svým tatínkem pravidelně hovoří přes Skype. "Je to součást jejich vyrovnání. Tom má právo na videorozhovor se Suri. A platí to i naopak pro Katie v případě, že Suri bude s Tomem. Tom a Suri už spolu takhle mluvili a Tomův obličej se ihned rozzářil, když se její obličej objevil na počítači."

Zatímco je Suri s Katie, pokračuje v obvyklém rozvrhu. Maminka s ní nemá moc slitování a i přes to, co se kolem poslední dobou odehrává, Suri pokračuje v pravidelných trénincích gymnastiky. A podle hrdého pohledu Katie je vidět, že Suri to jde.

Katie a Tom se rozvádí kvůli hercově posedlosti scientologickou církví. Ač se původně předpokládalo, že se strhne ohromná rozvodová válka, celebrity to vyřešili až nečekaně v poklidu během několika dní. Zatímco Tomova bývalá manželka Nicole Kidman (45) si prošla peklem a Cruise jí nenechal takřka nic, Katie z manželství odešla s výhradním opatrovnictvím a 310 miliony korun.

Fotogalerie
9 fotografií