„Také oni chystají velké finále,“ prozradil Blesku zdroj z televizního štábu. „Čekali jen na to, až skončí show.“ Dara ani Rytmus v sobotu nebrali telefon, protože se připravovali na finále soutěže Hlas, kde oba sedí v porotě.

Dara byla v týdnu na návštěvě na Slovensku u své rodiny. Potřebovala se svěřit o svém novém životním kroku? Jela si snad domů pro požehnání? Všechno tomu nasvědčuje. Na Slovensku má Dara maminku, která by jí neodpustila, kdyby se první svatba její dcery odehrála bez jejího souhlasu.

Svatba co nejdřív

Podle zdroje z okolí slavného páru je termín svatby otázkou nejbližších týdnů. Rytmus teď prodává svůj dům v Pešťanech (za 6,7 milionů korun), aby ho už nic netáhlo k minulosti. Dům měl napůl s bývalou přítelkyní. Po prodeji domu už bude volný. „Jsem zralý na otcovství. Chci s Darou dítě,“ přiznal Rytmus.

Nápad zpečetit svůj vztah sňatkem prý padl letos v březnu na Bali, odkud si oba přivezli „zásnubní“ prstýnky. „Je to muž mého života,“ přiznává otevřeně Dara. „Trávíme spolu každou volnou chvíli. Naskočil do mého života jako do rozjetého vlaku,“ dodala.

Fotogalerie
10 fotografií

Obřad kvůli soudu?

Dara prochází těžkým životním obdobím. Čeká ji soud o opatrovnictví její dcery Laury (4). Otec dítěte zpěvák Matěj Homola chce Lauru do střídavé péče, Dara chce péči výhradní. Vdaná Rolins by měla u soudu lepší pozici. Na rozdíl od Matěje Homoly by mohla soudu nabídnou úplnou rodinu s pevným zázemím. Zpěvačce navíc táhne na čtyřicítku a pokud chce mít ještě jedno dítě, nesmí příliš otálet.

„Dara určitě zvolí tajný sňatek bez účasti veřejnosti jako její nejlepší kamarádka Simona Krainová. Ta si taky vzala Karla Vágnera v utajení,“ jsou přesvědčeni Dařini přátelé. Obřad se uskuteční zřejmě na Slovensku a následná oslava bude v Praze.

Co na to Matěj Homola

„Daře přeji hodně štěstí,“ říká Matěj Homola. Pravda je ovšem taková, že se s Rytmusem dvakrát nemusí.

Viděli se jen jednou při předávání dcery. Matěj Homola (39) má také novou partnerku, reportérku pořadu VIP zprávy Lenku Špilarovou (24).