Podle toho, co Matt Fiddes prozradil britským médiím, ho o sperma Jackson požádal. Chtěl prý, aby jeho syn měl atletickou postavu. I když bylo Mattovi nabídnuto v přepočtu 150 milionů korun, nevzal si za svůj "dar" ani cent. To celé se mělo odehrát roku 2001. O necelý rok později byl na světě Prince III., kterého všichni nazývají Blanket.

Že je biologickým otcem Michaelova syna, prý osobnímu strážci potvrdil sám zpěvák. "Zeptal jsem se: Je Blanket moje dítě? Jackson mi odpověděl: Je to moje dítě, ale stvořil jsem ho za pomoci tvých spermií," popsal svou rozmluvu s Jacksonem Fiddes.

Matt nechce zůstat jen u planých řečí. Rozhodl se dokázat, že jsou jeho slova pravdivá. Stojí si za tím, že je Blanket jeho syn, a touží po testu otcovtsví. Zpěvákova matka Katherine (81), která dostala děti do péče, ale nechce o ničem takovém ani slyšet a styk s rodinou mu zakázala.

"Katherine se bojí, že jdu po majetku a že se děti dozví pravdu. Ale pro mne je pravda důležitá, proto to chci hnát dál. Všechno, co chci, je přístup k němu, možnost strávit s ním nějaký čas. Moje matka umírá na rakovinu a ze všeho nejvíc si přeju, aby ho viděla," prohlásil Fiddes.

Fotogalerie
14 fotografií