Vztahům hollywoodských celebrit se v novém roce příliš nedaří. Johnny Depp se rozchází s dlouholetou přítelkyní Vanessou Paradis, zpěvačka Katy Perry a její manžel, herec Russell Brand, jsou v rozvodovém řízení. A teď dokonce zpěvák Seal a modelka Heidi Klum, což je věc, kterou nikdo příliš nečekal!

Kromě několika lidí z jejich blízkého okolí... Jeden ze zdrojů The Sun totiž britskému plátku sdělil: "Manželství reálně skončilo už před měsíci. Vídali se jen zřídka a nebylo pro ně neobvyklé, že spolu měsíce netrávili nějaký opravdu hodnotný čas."

Zpěvák Seal a modelka Klum se vzali v roce 2005 a mají čtyři děti. Žila s nimi i dcera, kterou má Heidi z minulého manželství a působili jako pár, který jen tak něco nerozhází. Jenže v poslední době trpěli i oni rozpory. A to poměrně častými.

Fotogalerie
14 fotografií

Problémy měli už delší dobu. Kvůli odlišným národnostem?

Seal nejprve vše zlehčoval: "Jednou z věcí, ve které jsme spolu nesouhlasili během Vánoc, bylo rozbalování dárků 24. prosince. Ježíš Kristus se přece narodil pětadvacátého." Jenže pokračující rozpory Sealovi prý výrazně ubíraly na náladě. "Asi si udělám tričko, říkající - buď můžeš mít pravdu a nebo být šťastný..."

Své štěstí tak zpěvák prý hledal jinde - na bujarých večírcích, které začaly Heidi Klum vadit. Seal však popírá, že by se choval nějak nestandardně. "Nepiju alkohol, neopil jsem se už roky."

A sám přinesl pro The Sun trochu odlišné zdůvodnění rozporů: "Měli jsme jisté rozdíly v postojích. Myslím tím, že ona je Němka a já Angličan." Koresponduje to s tím, co Heidi napsala do rozvodových papírů. Hlavním důvodem mají být nepřekonatelné rozdíly.

Rozvod oficiálně potvrdila i Heidi Klum

Zatímco Seal si zprvu vystačil s prostým vzkazem svým fanouškům na Twitter, kam napsal "Konec", modelka rozvod potvrdila pro časopis People.

"I když jsme měli sedm šťastných let lásky a vzájemné úcty, rozhodli jsme se po pečlivém zvážení, že se rozejdeme." Učinili tak prý přátelskou cestou. A další hollywoodské pohádce tak odzvonilo.