Natalie Portman (30) o svlekání před kamerou: "S nahotou nemám problém. Myslím si, že nahé tělo vypadá na filmovém plátně fantasticky. Sex je jednou z nejdůležitějších součástí života."

Lindsay Lohan (25) o svých touhách: "Nesnáším, když musím spát sama. Chci se vídat s více lidmi najednou, potkávat se s různými lidmi. Nejsem posednutá, jen prostě miluju sex."

Katie Holmes (33) o zkušenostech s erotickými filmy: "Jednou jsem viděla porno, bylo to velmi vtipné!"

Kate Beckinsale (38) o své sexuální minulosti: "Kdyby někdo dřív řekl, jak je v pratnerství důležitý humor, mohla jsem se vyhnout spoustě zbytečného sexu!"

Sharon Stone (53) o lásce: "Ženy možná dokážou předstírat orgamus, muži ale dokážou předstírat celý vztah!"

Woody Allen (76) o sebeukájení: "Nekritizujme masturbaci, vždyť je to s někým, koho mám rád."

Kevin Costner (56) o schopnostech: "Sex a golf jsou dvě věci, které si můžete užít i bez toho, abyste v nich byli skutečně dobří."

Jennifer Lopez (42) o první schůzce s mužem: "Když něco na prvním rande neklape, druhé už nebude. Polibek ukáže, jestli se otevírají dveře do nového vztahu."

Albert Einstein (†76) o líbání: "Pokud muž dokáže během líbání krásné ženy bezpečně řídit, nevěnuje puse pozornost, kterou si skutečně zaslouží."

Scarlett Johansson (27) o nejoblíbenějším místě na milování: "Zbožňuju sex v autě!"

Jada Pinkett Smith (40) o manželském sexu: "Když jsme v limuzíně uháněli na předávání Oscarů, Will se na mě podíval a oběma nám to bylo jasné. Začali jsme se líbat a skončilo to tak, že jsme zmeškali slavnostní příchod na červeném koberci a na mé tváři nezůstal skoro žádný make-up."

Paris Hilton (30) o mužích: "Každá žena musí mít čtyři domácí zvířátka: norka v šatníku, jaguára v garáži, tygra v posteli a vola, který to všechno zaplatí!"

Steve Martin (66) o sexu versus penězích: "Sex je nejlepší a nejpřirozenější věc, kterou si můžete koupit za peníze."

Will Smith (43) o sobě v posteli: "Tajemství dlouholetého manželství je fantastický sex. A já jsem fantastický milenec!"

Elizabeth Taylor (†85) o své ctnosti: "Vyspala jsem se jen s muži, kteří se stali mými manželi. Kolik žen tohle o sobě může říct?"

Fotogalerie
13 fotografií