Svatba se sice uskutečnila už v srpnu, novomanželé ji však chtěli před veřejností utajit. Nepovedlo se. Teď totiž na sňatek neteře Swazyeho, kterého v roce 2009 zabila zákeřná rakovina slinivky, upozornil americký magazin Enquirer.

Netradiční je nejenom vzhled Steevera, ale také jeho zájmy. Mladík je dokonce podezřelý z toho, že byl členem skupiny, která plánovala teroristický atentát na amerického prezidenta Baracka Obamu. Kromě toho je také zakladatelem ultrapravicové strany a živí se jako tatér. S Danielle se seznámil na internetu. Nejdříve si dlouhé měsíce psali, poté si dali první schůzku na srazu neonacistů, kde mezi nimi přeskočila jiskra.

Když potom Danielle představila Joshuu rodičům, byli zděšení. I přesto, že se snažili dívce sňatek se skinheadem rozmluvit, nepovedlo se jim to. Letos v srpnu uspořádala dvojice rituál, při kterém si vyměnila prstýnky a slíbila si věrnost. „Je to legální, je to skutečný slib,“ odpověděl Steever magazinu Esquirer na otázku, zda je možné považovat takový sňatek za platný.

Fotogalerie
5 fotografií