"Zoufale hledám sladkého muže, který přímo hladoví po sexu," napsala Sinéad. To však nebyly její jediné požadavky. "Musí žít v Irsku, ale jinak mi je jedno, jestli je třeba z planety Zog. Nesmí se jmenovat Brian či Nigel. Musí být slepý, abych mu připadala krásná. Bod navíc má policista, hasič, nebo rugby hráč. A Robert Downey Jr. má přede všemi přednost," popsala s nadsázkou své podmínky.

Matka čtyřech dětí (každé má s jiným otcem) o sobě v roce 2000 veřejně prohlásila, že je lesba. Později tvrzení poupravila, že je ze tří čtvrtin heterosexuální a z jedné čtvrtiny homosexuální. Přece jen vztahy s muži v jejím životě převažovaly. Nyní však u ní v srdci nikdo nezakotvil. "Jsem na vrcholu svých sexuálních sil a chovám se jako jeptiška. To je deprimující.

Nakonec svůj inzerát zakončuje slovy: "Musím přestat randit s banánem!" Zřejmě si myslela, že po tomto inzerátu se budou nabídky jen hrnout. A proč pokus o seznámení prezentuje takto veřejně a nepokusí se raději o více anonymní způsob? „Kdybych se chtěla seznámit přes agenturu, stejně by se to médiím doneslo,“ řekla Irka.

Fotogalerie
4 fotografie