Bergüzar Korely a Halit Ergenc patří v rodném Turecku mezi nejoblíbenějších a nejvytíženějších herce. A tomu odpovídá i jejich bydlení. Popularita jim přináší velké peníze, a tak si herecká dvojice nemůže na nic stěžovat. Jejich honoráře za jeden díl seriálu přesahují 10 000 eur (240 tisíc Kč) a ze svého luxusního domu mají výhled na mořský průliv Bospor.

Bergüzar Korely a Halita Ergenca dalo dohromady natáčení telenovely Tisíc a jedna noc (2006 - 2009). Ale zpočátku to nebylo jednoduché. Halit se totiž v roce 2008 oženil s jinou ženou - herečkou Gizem Soysaldi. Nakonec se ani v reálném životě neubránil půvabu Bergüzar a po necelém roce se rozvedl. Halit je o 12 let starší než Bergüzar. To byl důvod, proč herečku její matka od vztahu a později manželství odrazovala. Herci ale hodili všechno za hlavu a 7. července 2009 se vzali. V únoru následujícího roku porodila Bergüzar syna Aliho.

988230:gallery:true:true

Rodina bydlí v luxusním domě v Istanbulu, který leží na břehu mořského průlivu Bospor. Jde o klidnou část města, daleko od rušného a přeplněného centra. Má krásnou obrovskou zahradu a dům je neustále pod dohledem ochranky. Přestože slavní herci při zařizování neměli nouzi o peníze, dům není směsí nevkusu nebo zbytečných drahých věcí. Právě naopak, působí útulně a převládá v něm bílá barva. Bergüzar miluje především svou ložnici, která je zařízena v romantickém stylu. "Moje postel mi připomíná postele princezen," říká s úsměvem.

Fakt, že dům obývají herci, dokumentuje i skutečnost, že v jídelně visí obraz herečky Audrey Hepburn. Kromě toho se v domě nacházejí i andělé v různých podobách, které má herečka ráda.

988232:gallery:true:true

Bergüzar a Halit si žijí nad poměry. Oba jsou v Turecku velmi žádanými herci a jdou ze seriálu do seriálu. Nyní oba znají svou cenu. Za jeden díl seriálu Tisíc a jedna noc, který přitom vznikal před pěti lety, vydělala Bergüzar až 11 000 eur (265 tisíc Kč)! Halit tehdy dostával o dva tisíce více. V Turecku bylo odvysíláno 90 dílů (na Slovensku udělali z jednoho dílu dva), což znamená, že každý z nich inkasoval za seriál přibližně 1 milion eur (24 mil Kč).

Bergüzar Korely a Halit Ergençe vydělávají na Tisíce a jedné noci i dnes, dávno potom, co seriál natočili. Telenovela totiž sklidila velký úspěch i v jiných zemích než v domácím Turecku, a tak si herci za návštěvu v cizině nechávají dobře zaplatit. Srbská televize podle tamních médií za jejich nedávnou návštěvu zaplatila dokonce 100 000 eur (2,4 mil Kč).