Známý pár se rozešel před třemi týdny. Konec vztahu sice proběhl v tichosti, Modrovský ale přiznal, že byl emotivní a došlo i na slzy. Banášová s Modrovským spolu byli přes dva roky, dohromady se dali během slovenské taneční show Let 's Dance v květnu 2009. Bydleli spolu v bytě Adely v bratislavské Karlově Vsi a ve společnosti vždy působili jako zamilovaný pár. Lásce je však nyní konec.

Rozchod slovenským médiím potvrdila jak Adela tak Peter. Zatímco Adele se o tom špatně hovoří, Modrovský je sdílnější. Nejčastější příčinou rozchodu, o které se hovoří, je to, že se pár rozcházel v prioritách vztahu. Peter si chtěl užívat večírků a zábavy, zatím co Adela chtěla už klid a pomýšlela také na založení rodiny. Podle zdroje slovenského serveru Pluska.sk byl inicitátorem rozchodu Peter.

Fotogalerie
6 fotografií

Pár se prý má stále rád, jen spolu už nedokáží žít. Naposledy si Modrovský pro Adelu připravil velké překvapení k jejím třicátým narozeninám a nic nenasvědčovalo tomu, že by se pár o několik měsíců později měl rozejít. Banášová nemá moc štěstí v lásce. Už předešlý vztah se Superstáristou Tomášem Bezdedou skončil rozchodem. Oba dva muže si nabrnkla během televizních pořadů.