Na jevišti je známý jako drsný zpěvák metalové skupiny Rammstein, kterou založil roku 1994 a následně se proslavila po celém světě. V reálném životě je ale prý Till plachý a něžný muž. Není divu, že se kolem něho točí mladé holky, když si za svou kariéru stačil vydělat několik set miliónu korun. Lindemann už jednou ženatý byl, z manželství mu zůstala dcera.

Fotogalerie
2 fotografie

Umělecké geny zdědil Till po rodičích. Otec byl básník a matka spisovatelka. Lindemann byl v mládí dobrým plavcem, stal se juniorským vicemistrem Evropy a dokonce byl považován za horkého kandidáta na Olympijské hry 1980, ale rok před tím sportovní školu opustil. Je také možné, že byl ze školy vyhozen kvůli tomu, že v Itálii při plavecké tour bez dovolení opustil hotel a šel si koupit pornočasopisy. Než se stal populárním zpěvákem, živil se jako tesař nebo pletač košíků.

Ve dvaadvaceti se Lindemannovi narodila dcera Nele. Pár dní na to se Lindemann oženil s její matkou, ale za nějakou dobu se rozvedli a Lindemann vychovával Nele sám. "Hrál jsem na bicí v punkové skupině a měli jsme studio v domě, kde jsem bydlel. Sedm let jsem byl otec vychovávající svoji dceru, ale dnes sdílím výchovu s její matkou, protože jsem se skupinou pryč šest měsíců v roce," řekl tehdy k výchově dcery.