Supermodelka na týdnu módy v Paříži teatrálně vyfukovala kouř z cigarety. A dostala za to také parádně zaplaceno. V osobním životě ale za zlozvyk platí jen ona sama. Životní styl se už podepsal na jejím těle. Ano, celulitida se nevyhne ani ženám, které se svou krásou živí. Teď má ale Kate Moss daleko pádnější důvod, proč s kouřením přestat. Se svým snoubencem Jamiem Hincem (40) se snaží o miminko.

Při prvním těhotenství kouřila

V jejím věku už to mnohdy nejde ráz na ráz a ženy jsou často nuceny změnit životosprávu. Kate byla zvyklá kouřit, i když byla těhotná se svou dnes již osmiletou dcerou Lilou. Teď se ale snaží postavit k roli matky jinak.

Jakmile se Kate dozvěděla, že by kouření mohlo zabraňovat početí, snížila denní dávku cigaret z 30 na 15. Jeden její blízký řekl: "Zoufale se snaží přestat. Rozhodla se, že datum svatby určí, až když s tím opravdu sekne."

V Londýně na specializované klinice podstoupila se svým přítelem hypnózu a doufá, že svatba proběhne v červenci. Zároveň si přeje co nejdříve otěhotnět. Biologické hodiny Kate Moss nejspíš bijí na poplach!

Fotogalerie
9 fotografií