Brooke policii vylíčila, jak ji Sheen připoutal k posteli, rukou ji chytil za šíji a poměrně velký kapesní nůž jí přiložil ke krku. Ukázala policii i červené šrámy, které podle jednoho z policistů odpovídaly pokusu o škrcení.

"Řekla mi, že se bála, že v tu chvíli zemře, nemohla se v tu chvíli postavit, když ji Estevez (Sheenovo původní jméno) položil ruku kolem krku a svou vahou tlačil na její tělo," napsal ve zprávě Rick Magnuson, člen policejního sboru v Aspenu, kde se celý incident odehrál.

Ve sporu šlo údajně o písničku, kterou herec zpíval své dcerce. Podle hercových slov Brooke žárlila, že s ní žádnou společnou písničku nemá, a vrhla se na něj.

Otec dětí a takhle vyvádí!

Sheen svou vánoční manželskou potyčku původně označil jako slovní přestřelku, při které se údajně maximálně pleskli přes ruce, a odmítal tvrzení své ženy o ohrožování nožem. Snad se to celé neodehrávalo před jejich jednoletými dvojčaty Bobem a Maxem.

Charlie má ještě se svými exmanželkami tři děti: s Paulou Profit dceru Cassandru (25) a Sama (6) a Lolu (5) s herečkou Denise Richards (39).

Jde se léčit

Minulý týden se Sheen konečně přiznal k agresivitě, kvůli které se jeho vlastní žena bála o život. Jeho chování bylo kvalifikované jako napadení třetího stupně.

Byl odsouzen ke třicetidennímu pobytu v pobytu v protidrogovém a protialkoholickém centru v Kalifornii, tříměsíční podmínce a třiceti šesti hodinám kurzu sebeovládání. Podle zdroje z jejich blízkého okolí už pár na jaře podepsal předběžné rozvodové papíry.

Dva a půl chlapa pojede dál

Během plnění svého nabytého trestu, pobytu v léčebně, bude moct pokračovat v natáčení divácky oblíbeného seriálu Dva a půl chlapa. Jak nemožně se herec chová v soukromí, sledovanosti neubralo. Sheen si podle nové smlouvy, kterou uzavřel s CBS, za každou epizodu vydělá až 1,8 milionu dolarů.

Minulý týden se Sheen konečně přiznal k agresivitě, kvůli které se jeho vlastní žena bála o svůj život. Byl odsouzen ke třicetidennímu pobytu v pobytu v protidrogovém a protialkoholickém centru v Kalifornii, tříměsíční podmínce a třiceti šesti hodinám kurzu sebeovládání. Podle zdroje z jejich blízkého okolí už pár na jaře podepsal předběžné rozvodové papíry.