"Dnes svět ztratil kousek slunečního svitu," tak dojemně se včera vyjádřil Ashton Kutcher ke smrti Brittany Murphy, se kterou chodil v roce 2003. Ta zemřela na infarkt v neděli ráno poté, co ji matka našla v koupelně. Ležela ve vlastních zvratcích.

I když Brittany užívala po četných plastických operacích velké množství utišujících léků, mimo jiné i Vicodin jako Michael Jackson, losangeleský ohledávač mrtvol už vyloučil, že by smrt byla přímo způsobena drogami. "Vypadá to, že smrt byla přirozená," dodal soudní znalec Ed Winter, který rovněž vyšetřoval smrt Michaela Jacksona.

Fotogalerie
7 fotografií

"Moc jsme se obávali, že se něco takového stane. Brittany žila na hraně života a smrti. Zcela jistě měla problémy s léky a všichni jsme ji prosili, aby vyhledala nějakou pomoc. Neslyšela nás," uvedl jeden z přátel herečky, který se domnívá, že léky podobně jako v případě Michaela Jacksona mají na smrti Brittany svůj podíl.

Brittany Murphy: Brala Vicodin jako Jackson. Více zde!

 


Kondolence slavných z Twitteru:

Herečka Jessica Simpson: Brittany Murphy byla neuvěřitelným světélkem pro mnoho lidí. Její úsměv byl nakažlivý.

Alicia Silverstone: Vždy jsem cítila, že jsem s ní nějak spojená, strávily jsme spolu důležité životní okamžiky.

Paris Hilton: Je to tak smutné, taková tragédie. Byla tak krásná, veselá a sladká. Vzpomínám na její rodinu.

Lindsay Lohan: Nejhlubší kondolence všem, které Brittany milovala, ať odpočívá v pokoji. Byla obrovský talent a měla krásnou duši.