Zpěvák Patrik Vrbovský alias Rytmus ze sebe nejprve udělal zrzouna, když si na začátku přenosu nandal na hlavu zrzavou paruku, a pak se změnil v hulváta. "Vypadáš jako rajče, co to máš na hlavě?" byla první reakce překvapeného moderátora Leoše Mareš. Ten se k tomu nijak nevyjádřil, jen zopakoval slovo rajče a dál se potutelně usmíval. Když se ho však Mareš zeptal podruhé během přenosu, řekl Rytmus, že spíš než rajče vypadá jako potkan.

Jestli si Rytmus nasadil paruku v rámci recese, nebo z jiného důvodu, ví jen on sám. My jsme ale zjistili, že na Facebooku existuje jedna zájmová skupina s názvem "ANTI RYTMUS/rapujúci potkan :D". Možná, že si Rytmus udělal legraci sám ze sebe a nasadil si paruku zrzavé barvy, aby připomínal rapujícího potkana.

Fotogalerie
11 fotografií

Rytmus si umí střílet nejen ze sebe, ale i z ostatních lidí. Jeho problém akorát je, že nezná hranic. To, že Simonu Feckovou sprostě urazil, vypovídá o všem. Jeho nevhodný žert se mohl Simony hodně dotknout a vědom si toho byl i Mareš, který se do Rytmuse ihned navezl a nakázal mu, aby se omluvil.

Rytmusovi teprve v tu chvíli ztuhnul úsměv na rtech, uvědomil si, že jeho "vtip" nebyl žádným vtipem, a Simoně se hned omluvil. Rytmusi, příště více přemýšlej, než něco řekneš!