Napoprvé mu to nevyšlo, podruhé bude mít snad větší štěstí. „Od Českých drah jsem obdržel dva návrhy na to, kde by mohl být památník pro Ivetku umístěn. Teď už probíhá týden šetření kvůli tomu, aby nedošlo k nějakému poškození okolních rozvodů. Byl bych ale strašně rád, kdyby se to stihlo do 29. června na dvouměsíční výročí od smrti mé Ivetky,“ prozradil Blesk.cz Rychtář.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rychtářův pirátský pomník pro Ivetu a pokusy s vedrem! Blesk TV

Vdovec totiž původně kopal jámu se svými kumpány Standou a Petrem Veselým v bezprostřední blízkosti kolejí, přesně v místě, kde Bartošová spáchala sebevraždu. Masivní kříž, který tam chtěl Rychtář zabudovat, by však podle správy železniční dopravy mohl ohrožovat lidské životy, proto se muselo přistoupit na jiný návrh.   

Video
Video se připravuje ...

Pláč v kolejišti: Rychtář kope pomník pro Ivetu! Marek Pátek

Josef Rychtář teď už jen čeká, až od Českých drah dostane konečné povolení s určeným místem, kde může Ivetin památník stát. Jakmile dostane „zelenou“, znovu natáhne pracovní rukavice, vezme krumpáč do ruky a začne kopat novou jámu. Tentokrát prý bude kříž stát na takovém místě, že ho uvidí lidé nejen z vlaku, ale i z kolemjedoucích aut.

Video
Video se připravuje ...

Vdovec Rychtář poprvé u hrobu: Cloumaly s ním emoce! Marek Pátek, Jiří Pitrof, Pavel Machan