Za služby běžné bezpečnostní agentury se platí zhruba 100 Kč za hodinu. Taková ochranka pod vedením Zdeňka Zahradníka, který v minulosti hlídal například Michaela Jacksona nebo Madonnu, ovšem obyčejného smrtelníka vyjde na pěkných pár desítek tisíc.

Jenže Rychtář díky své zesnulé manželce nezaplatil ani halíř. „Já jsem sám nabídnul panu Rychtářovi moje služby, když jsem viděl veškerý ten humbuk. A řekl jsem mu, že to kvůli Ivetě udělám zadarmo,“ svěřil se Blesk.cz Zahradník.

Celou situaci na pohřbu, včetně odvozu smutečních hostů, si tak vzal na starosti sám. Povolal k tomu partu svých nejzkušenějších mužů. Divadlo s deštníky ale z jeho hlavy nevzešlo. O něj si řekl sám Rychtář.

Pan Rychtář byl zlomený a nechtěl, aby ho v tomto stavu fotila média. V úterý ráno mi volal, děkoval a rozbrečel se. On je z toho vážně vyřízený a věřím, že Ivetu miloval.  Všichni ho teď nějak obviňují. Já neříkám, že je úžasný. Ale všichni víme, že Iveta v pořádku nebyla,“ popsal své dojmy Zahradník.

Kdyby se nejednalo o slavnou zpěvačku, kterou měl Zahradník rád, Rychtáře by jenom ochranka vyšla na 20 tisíc Kč. Podle našich informací vdovec nezaplatil ani za služby záchranné služby, stejně tak jako za přihlížející policejní strážníky. Jelikož hlídali na veřejném prostranství, brali to jako svou běžnou práci.

Podívejte se na videa:

Video
Video se připravuje ...

Z domu odnášejí zabalený obraz Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

ochranka Kristýna Léblová

Video
Video se připravuje ...

Rychtář už je z pohřbu doma: Zabarikádoval se tam s rodinou! Blesk.cz

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku