„Iveta mi volala asi ve tři ráno, jestli k ní můžu přijet s lahví vína. Říkala, že ji potřebuje, protože doma není ani jedna. Bylo to před Vánoci 2012,“ vypráví Ivana, která k Ivetě během dne skutečně přijela. S sebou vzala i kamaráda právníka.

„Iveta mi totiž říkala, že chce Pepu vyhodit z domu, ale že potřebuje právníka. Když jsme k ní přijeli, nikdo neotvíral. Asi hodinu jsme stáli před jejím domem, než odněkud přijel Pepa,“ vzpomíná Ivana, které Josef tvrdil, že nefunguje zvonek a Iveta spí.

Zpěvačka ale nespala!

„Vletěla jsem za ní nahoru do ložnice. Sotva seděla. Nechápala jsem, jak se mohla opít, když mi v noci volala, že doma není jediná kapka alkoholu. Pepa to musel vědět, že takhle vypadá,“ říká Ivana.

Byla ztracená

Ivetě v pokoji oznámila, že dole na ni čeká právník a společně zavolají policii, aby Pepu vyvedla, pokud si to opravdu přeje. „Jediné, co by se po ní chtělo, bylo, aby řekla ano, až se jí budou ptát, jestli ho chce vyhodit. Koukala na mě nepřítomným pohledem a řekla mi, že ho miluje... V tu chvíli už jsem věděla, že je vážně ztracená,“ povzdechla si Ivetina kamarádka.
Když zpěvačku oblékla a upravila, sešly spolu do kuchyně. Naléhala na Rychtáře, aby Ivetu odvezl na léčení. On o tom ale nechtěl ani slyšet. „Jenom se otočil na Ivetu a řekl: My to spolu zvládneme, viď , Džambulko. Iveta na to nereagovala.“

Video
Video se připravuje ...

Ivetin posmrtný vzkaz Pepovi! Až se ho zbavím, uleví se mi... TV Pětka, redakce Blesk.cz