Porota vybrala finálovou desítku soutěžících, nejprve pět zpěváků a nyní pět zpěvaček. Ovšem diváci se bouří a vyhrožují, že soutěž přestanou sledovat. Žlučí jím hnula údajná nespravedlnost ve výběru. „Nepochopím, jak mohli vyřadit tak talentovanou zpěvačku, jako je Adéla Ferencová," zaznívalo v internetových diskuzích nejčastěji.

„Tohle není soutěž, ale trapárna největšího kalibru!! Top 10 si měli vybrat diváci úplně sami. Bylo by tam úplně jiné osazenstvo než tohle! Kluci katastrofa a holky jakž takž," zuřil kdosi na facebookové stránce pořadu. 

„Adéla Ferencová tam má být. Už na to asi koukat nebudeme. Je to nespravedlivý!" vztekali se diváci, kteří drželi palce dívčině, která má sice silnější postavu, ale o to silnější a zajímavější hlas. Podle některých se jedná o novou Ewu Farnou (24) a jiní zase předpovídají, že o ní v budoucnu ještě uslyšíme.

A to i přesto, že Ferencová nakonec nepostoupila a nová superstar z ní nebude. Ostatně podobný osud ji potkal už v roce 2011 v konkurenční soutěži Česko Slovensko má talent, kde vystupovala ještě jako malá osmiletá holčička. Tam jí fandila zejména porotkyně Lucie Bílá (52) a Adélka se tehdy dostala až do finále, ovšem na výhru nedosáhla.

VIDEO: Adéla se bála kritiky na váhu, místo toho se stala miláčkem fanoušků...

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Adéla se bojí kritiky na její postavu! TV Nova

 

Fotogalerie
42 fotografií