Alagič sice není úplným nováčkem, jelikož je již delší dobu tváří módní televize Fashion TV, ovšem teď ji čeká velmi náročný úkol. V rámci moderování SuperStar 2018 se nevyhne ani přímým přenosům, a tak musí být velmi pohotová.

Navíc se zřejmě nevyhne srovnání se svou zkušenější kolegyní, kterou v podstatě nahradila. Finalistku Miss Slovensko 2009 si sice do role moderátorky pěvecké soutěže zvolila televize Markíza, ovšem není žádným tajemstvím, že původně byla oslovena Adela Vinczeová, dříve známá jako Banášová (37). Ta ale nabídku odmítla.

Sama tmavovláska má z výzvy trochu vítr. Zejména kvůli jazykové bariéře! „Mým rodným jazykem je bosenština. Jde sice o slovanský jazyk, ale občas mívám opravdu problém, že si vymyslím slovní spojení, které ve slovenštině neexistuje, nebo použiju nesprávný tvar slova,“ svěřila se webu Topky.sk Jasmina, která má kromě bosenských také maďarské kořeny.

Slovenštinu ovšem ovládá dobře a navíc nepodcenila ani přípravu. „Od doby, co jsem se dozvěděla, že budu moderátorkou SuperStar, čtu knihy výlučně ve slovenském jazyce, aby se mi to nestávalo,“ dodala s tím, že se chce za každou cenu ve vysílání vyhnout trapným přeřekům.

VIDEO: Jak zvládne Jasmina uvádění SuperStar? Podívejte se na její první vstup

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Jasmina Alagič se poprvé objeví v SuperStar! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií