Na internetu se objevil záznam z divoké swingers party, na níž vystupovalo i několik striptérů, kolem nichž se točila řada mladých slečen. Jedna blondýnka pak dokonce klidně dala svalovci hlavu do klína a schovaná pod ručníkem mu prováděla orální sex. Nejednalo se přitom o nikoho jiného než o Sabinu z drsné Výměny manželek!

Ta nejprve účast v pornu jasně popřela a vymlouvala se na dvojnici. Nakonec ale webu Extra.cz potvrdila, že na záběrech je skutečně ona. „Já jsem se nepoznala. Když jsem si vědoma, že jsem péčko netočila,“ vysvětlila a hájila se, že na bujarý mejdan byla pozvaná, aniž by věděla, jaké orgie se tam budou odehrávat. „Nevěděla jsem, co se tam bude dít. Neměla jsem o tom žádné tušení. S nikým jsem tam neš**ala, takže tak,“ tvrdí Sabina. 

Navíc to pro ni v 18 letech byla jen obyčejná brigáda. Na akci údajně s kamarádkou působily jako hostesky. „My byly jen jako. Měly jsme alkohol zadarmo a měly jsme tleskat a dělat, že se hrozně bavíme.“ Poté se ale vše trochu zvrhlo. „Pak k nám přišla slečna, co nás přijímala, a řekla nám, že když nás vytáhnou kluci na parket, máme dělat, jako že mu kouříme či další věci.“

VIDEO: Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí!

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Podle ní ale byly sexuální hrátky v jejím případě jen nahrané a ona ve skutečnosti orální sex neposkytovala. „Bylo to jen jako, na kameru. Proč myslíte, že je tam ten ručník?“ rozčilovala se v rozhovoru pro Extra.cz blondýnka, která se proslavila díky Výměně manželek, kde ji druhá z manželek pod vlivem prášků a alkoholu urážela a málem ji napadla. Sama přitom během deseti dnů v náhradní domácnosti spala s partnerem Sabiny, Tomášem.

Také on má pornominulost a již dříve se provalily záběry, na nichž si užívá s jiným mužem. Blondýnka, která s ním má dítě, ho tehdy sice obhajovala, že gay rozhodně není a vše dělal jen pro peníze, teď už ale o expartnerovi mluví dost nelichotivě a nazývá ho kriminální lůzou.

Muž si tak po nejnovějším skandálním odhalení neodpustil menší rýpnutí. „To je strašný. Ze mě dělala špínu a sama tohle. To mě mrzí, že do mě se navážela, a přitom dělá to samý,“ okomentoval pro Extra.cz. její účast v pornu.

VIDEO: Hadí Jana z drsné Výměny o partnerovi: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují!

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
50 fotografií